Нашият екип е нашата гордост!

ЗА ДОН АРТ

Ние в Дон Арт, Ви предлагаме услугите Химическо чистене, Пране и Боядисване на кожа и текстил, но по един различен начин. Вие само натискате бутона и Дон Арт доставчик ще дойде да вземе дрехите ви, докато се занимавате с нещата, които наистина обичате.

“Ние в Дон Арт сме като едно голямо семейство и държим на всеки наш служител. Ценим лоялността и човечността във всеки един член на екипа и се стараем да отвръщаме със същото“
донка хаджийска
управител

"Дон Арт" е създадена през 1995 г. и вече над 28 години предоставяме най-качествените услуги в сферата на професионалното химическо чистене, пране и боядисване на дрехи от кожа и текстил.

Като част от 99% от хората, сме сигурни, че имате доста по-интересна работа от това да се занимавате с прането. Отнема време и в момента, в който разбереш, че любимият ти пуловер се е свил или някой от чорапите ти си е изгубил другарчето, ти става някак си тъжно.

Създадохме Дон Арт като алтернатива на стандартно предлаганите услуги “химическо чистене”, “пране” и “боядсиване”, които много често включват объркващи цени, незадоволителни резултати и лошо обслужване. Алтернатива, при която получаваш всичко като доставка, само с натискането на един бутон и най-важното съобразено с твоя график.

Професионализмът и опитът на всеки от нас е гаранцията за вашето перфектно обслужване.

Обектите

Разполагаме с обекти на стратегически места в центъра на София, в кв. Яворов и кв. Красно село, както и в кв. Надежда. Ще ни разпознаете лесно по брандираните ни витрини и топлата атмосфера.

Нашият график е гъвкав, удобен за посещение преди или след работа, като работим и в събота. За подробности относно адресите и контактите с нашите ателиета, моля, превъртете най-долу.

ПРЕПАРАТИТЕ И МАШИНИТЕ, С КОИТО РАБОТИМ

Най-важният компонент за качественото химическо почистване и боядисване са препаратите и машините ни. Ние използваме доказани препарати и внимателно подбираме точните им количества. Комбинирани с модерна техника и високо квалифициран персонал вашите дрехи ще изглеждат като нови.

ЕКИПЪТ

Ние сме екип от млади и енергични професионалисти. Освен това сме любезни, усмихнати и винаги готови да помогнем. Всеки от нас е минал специално обучение, за да гарантираме перфектни резултати и качество на предлаганите от нас услуги. Нашата мисия е да се грижим по най-добрият начин за вашите дрехи и всеки от нашите служители е съпричастен към тази цел.

Дон Арт Доставчиците са посланниците на нашия бранд. Те се грижат вашите дрехи да бъдат взети и доставени на време. Ако имате въпроси и забележки те са там, за да ви отговорят и помогнат.

СТАНИ ЧАСТ ОТ ЕКИПА НА ДОН АРТ

Ние държим изключително много на качеството на предлаганите от нас услуги и знаем, че зад това стои нашият невероятен екип

ВИЖ РАБОТНИТЕ ПОЗИЦИИ