Можете да вземете ваучер с 20% отстъпка за времето на извънредното положение тук

Информация относно борбата ни с COVID-19

donart_covid

COVID-19

Ние от Дон Арт знаем, че сигурността на нашите клиенти и екип е с най-висок приоритет. За това следваме всички предписания и най-добрите практики в борбата с разпространението на COVID-19. За да изпълним всички необходими защитни предписания за борбата с вируса се налага да направим промени в начините ни на работа, сроковете за изпълнение и работното време на нашите обекти.

Дон Арт продължава да работи с клиенти и държавни институции с цел да бъдем максимално полезни на обществото в борбата с COVID-19. С високите температури на почистване, дезинфектанти и промишлени почистващи разтвори можем да предложим спокойствие, когато става въпрос за химическо чистене и пране на дрехи, спално бельо, пухени възглавници, пердета, завивки и почти всичко друго.

В старанието си да бъдем част от решението на проблема насърчаваме нашите клиенти и партньори да спазват доколкото е възможно социалното дистанциране. За да направим нашите професионални услуги по-широко достъпни и съобразени със ситуацията на COVID-19 препоръчваме услугата ни “От врата до врата”.

За да намалим рисковете за нашите клиенти в условията на пандемия услугите ни по домовете вече имат преференциални условия:
- Премахва се минималната сума за доставка от 15 лева. Вече можете да поръчате напълно безплатно вземане и връщане от дома, без ограничения и оскъпяване.

- За да насърчим хората да останат вкъщи раздаваме -20% отстъпка на всички поръчки направени по домовете, важи за всички наши услуги. Ваучерът с отстъпка можете да изтеглите тук. Не е нужно ваучерът да бъде принтиран, можете само да го покажете на куриера през телефона си.

В УСЛОВИЯ НА COVID-19 АТЕЛИЕТАТА НИ РАБОТЯТ С КЛИЕНТИ КАКТО СЛЕДВА:


Ателие Център - Сердика: от Понеделник до Петък от 10:00 - 18:00
Ателие Яворов: от Понеделник до Петък от 10:00 - 18:00
Ателие Надежда: от Понеделник до Петък от 10:00 - 18:00
Ателие Пиротска: затворено

Ние от Дон Арт се ангажираме да направим всичко възможно, за да предотвратим разпространението на болести, да насърчим чистотата и да спрем коронавируса. Очакваме с нетърпение отново да празнуваме нормалността. Междувременно, моля, уведомете ни как можем да отговорим на Вашите нужди и Ви благодарим за лоялността.

КАК СЕ БОРИМ С COVID-19

Всички ние от Дон Арт сме разбираемо разтревожени от влиянието на коронавируса (COVID-19) върху нашето общество. По-долу можете да прочетете какви предпазни мерки взимаме, за да предпазим нашите клиенти и служители от заразяване.

Какви мерки взима Дон Арт за да осигури сигурността на своите клиенти и служители ?

Сигурността винаги е била приоритет за нас още от самото отваряне на веригата. Почистването на мръсни дрехи и текстил е в основата на наша работа и като такива служителите, които боравят с мръсни дрехи, носят гумени ръкавици,предпазни облекла, маски и очила, за да предотвратят разпространението на микроби. Регулярно дезинфекцираме всички често докосвани повърхности, включително плотове, дръжки на врати, копчета, дръжки и входовете на използваните машини; тъч скрийн екрани,ПОС терминали и клавиатури. Нашите шофьори също носят ръкавици и маски, дезинфекцират автомобилите си често. Също така работим за увеличаването на куриерите ни с цел осигуряване на нашите клиенти удобството на доставките по домовете и така важното социално дистанциране.

Как мога да използвам услугите Ви в условията на карантина?

Препоръчваме на клиентите си да се възползват от услугите ни чрез вземане и връщане от адрес. Можете да поръчате чрез формата ни за бърза поръчка на нашия уебсайт, да се обадите на телефон: 0878 96 96 30 или чрез имейл на info@donart.bg. Скоро можете да очаквате и мобилното ни приложение, за допълнително улеснение. За да насърчим поръчките от и до адрес променяме условията си за работа докато трае карантината:
Премахва се минималната сума за доставка от 15 лева. Вече можете да поръчате напълно безплатно вземане и връщане от дома, без ограничения и оскъпяване.
За да насърчим хората да останат вкъщи правим -20% отстъпка на всички поръчки направени по домовете, важи за всички наши услуги. Ваучерът с отстъпка можете да изтеглите тук .

Дрехите ми ще бъдат ли дезинфекцирани?

Ние дезинфекцираме вашите дрехи почиствайки ги на висока температура комбинирано със силата на химическото чистене (специален разтворител наречен perchloroethylene), препарати и дезинфектанти, които убиват всеки жив вирус в рамките на първите две минути след почистването. След това този разтворител се изцежда и извлича от дрехите, като ги оставя свежи и чисти. Ние използваме чист разтворител при всяко зареждане на машините, като гарантираме, че всяка дреха е почистена и дезинфекцирана по подходящ начин. Всяка чанта за дрехи (използващи се при доставките) също е измита и дезинфекцирана, което означава, че чистите и мръсните Ви дрехи никога няма да влязат в контакт с други мръсни или използвани дрехи.

Колко време ще отнеме дрехите и домашния ми текстил да бъде почистени в условията на карантина?

За да предложим най-високо качество и абсолютна дезинфекция, променяме сроковете за изпълнение на услугите ни както следва:
Химическо чистене и пране - срок минимум 72 часа
Боядисване на кожа и текстил - срок минимум 7 дни
Почистване на обувки - срок минимум 7 дни

Кои ателиета все още работят и с какво работно време са?

Всички наши обекти работят с намалено работно време за работа с клиенти от 10:00 - 18:00 часа, от Понеделник до Петък. Уверяваме ви, че спазваме всички препоръки за сигурност към нашите клиенти и служители.