Химическо Чистенe & Боядисване до твоята врата*

Направи онлайн заявка
Поръчай

* БЕЗПЛАТНО вземане и доставка от и до твоя дом или офис

Как да направя онлайн поръчка ?

Бързо & Лесно като 1-2-3

 • Поръчай онлайн

  Направете лесно и удобно вашата поръчка онлайн за 30 секунди от всяко устройство
 • ЩЕ ГИ ВЗЕМЕМ

  В удобно за вас време и място наш куриер ще вземе вашите дрехи напълно БЕЗПЛАТНО
 • Ще ги почистим

  Вашите дрехи или домашен текстил ще бъдат професионално обработени в нашите ателиета
 • Ще ги доставим

  Ще доставим качествено почистените или боядисани дрехи където и когато искате отново БЕЗПЛАТНО

Вече
чистим и обувки

Направи любимите обувки като нови

Нашите услуги

Химическо чистене
Химическото чистене или така нареченото сухо пране е в основата на перфектното почистване на костюми, палта, кожа и дори калъфи за матраци. Използва се най-често за деликатни материи като коприна, вълна, кашмир, лен и други, но най вече химическото чистене професионално се бори с петната и силни замърсявания без да вреди на тъканите.
Пране
Гордеем се, че можем да Ви предложим перфектно почистване на ризи, панталони, пуловери, пухени и ватирани якета; домашен текстил, спално бельо, завеси, пердета и други. Ако сте хотел, ресторант или се нуждаете от качествени и професионални услуги за вашите покривки, кърпи, спално бельо и други можете да ни се доверите в грижата за чистотата и аромата на вашия текстил.
Боядисване на кожа
Истината е, че кожените дрехи добре поддържани са на практика вечни. Ако имате любимо кожено яке, панталон или дори диван с изхабена от носене боя, то ние можем отново да активираме неговия цвят. В нашите цехове професионално почистват и боядисват кожени обувки, ботуши, чанти, якета и общо взето всичко което е от направено от кожа.
Боядисване на дрехи
Всеки има стари памучни панталони, тениски, блузи, якета или любими дънки, с които не иска да се раздели, само защото са изгубили вече своя цвят. И тук можем да се намесим и да ги върнем към живот. И ще можете да бъдете сигурни, че като боядисате съответното изделие, независимо дали е кожа или текстил - то няма да пуска на Вас или други Ваши дрехи, ще можете спокойно да го носите и перете.
онлайн поРъчка
Живеем във забързано време, където свободна минута е безценна.Живеем във забързано време, където свободна минута е безценна. За това вярваме, че спестявайки Ви ходенето до химическото чистене за да оставите и след това вземете вашите дрехи ще спести доста време на всеки зает човек. Само за 30 секунди може да направите онлайн поръчка през сайта ни и наш куриер напълно безплатно ще вземем, почистим и след това върнем вашите дрехи.
Доставка от врата до врата
Поръчайте наш куриер, който ще дойде да вземе поръчката Ви и след като е почистена или боядисана ще бъде върната обратно без да се налага да правите нищо , следвайки Вашите инструкции и изисквания. Правим доставки по домове, офиси, навсякъде на територията на град София.

Дай нов живот на старото си кожено яке само за

32 00 лв.
Боядисване на кожа

Отзиви за нас

Безплатно

вземане И Доставка от и до твоя дом или офис