Като професионалисти в сферата на почистването на дрехи, аксесоари и домашен текстил, ние знаем едно: последната стъпка към съвършения външен вид са чистите и спретнати обувки.

Хигиената отвън и отвътре, безупречната естетика и удължения период на използване са само част от причините да изберете професионално почистване на обувките. Сред останалите можем да споменем устойчиво потребление, грижа за природата и грижа за бюджета: защото е по-добре да имате два чифта чисти и качествени обувки, отколкото да купувате нискокачествени еднодневки за всеки нов сезон.

Ето защо, днес с радост Ви представяме едно от нашите най-идейни, най-смислени и най-ползотворни бизнес партньорства - това с ателие за професионално почистване на обувки “Чисто и Просто” - София.

Кои са "Чисто и Просто"?

Преди всичко, "Чисто и Просто" са първите българи, които предлагат услуга за професионално почистване на всякакви видове обувки - на място, в свое специализирано ателие, създадено и оборудвано специално за целта.

В работата си, екипът използва най-екологично чистите, безопасни и ефективни технологии и препарати, които гарантират перфектната чистота на обувката - била тя текстилна или кожена, спортна или официална.

Високият професионализъм, отличното клиентско изживяване и забележителните резултати са това, което превръщат екипа на “Чисто и Просто” не просто във визионери на местно ниво, а и в наши доверени партньори и добри приятели. Защото перфекционизмът е качество, което ценим, споделяме и подкрепяме безрезервно!

Какво ще откриете в каталога на "Чисто и Просто" ?

Нашите партньори от "Чисто и Просто" предлагат комбинация от парно почистване, химическо третиране и мощна машинна екстракция - така че всяка обувка да заблести като нова.

В комбинация с експертното хигиенизиране на всякакви видове обувки за малки и големи, в ателието ще откриете множество допълнителни услуги и продукти, като например:

Дон Арт почистване на обувки
  • Озониране на обувки;
  • Импрегниране на обувки;
  • Ароматизиране на почиствени обувки;
  • Смяна на връзките със собствени или закупени на място;
  • Освежаване на цвета на обувките;
  • Почистване на детски колички и столчета;
  • Почистване на чанти и раници;
  • Продажба на висококачествена козметика за крака и обувки;
  • Професионални съвети и експертни препоръки за поддръжка на обувките.

Или иначе казано: в "Чисто и Просто" ще откриете цялостна експертна грижа за хигиената, външния вид и комфорта на краката и обувките. Защото добрият живот започва с добрия чифт обувки.

Какво ви предлага екипът на “Дон Арт”?

Като част от нашето ексклузивно партньорство с “Чисто и Просто”, ние можем да Ви предложим съдействие при поръчката и логистиката, свързани с услугите на ателието.

Вашата поръчка за “Чисто и Просто” може да бъде приета и обработена както на адрес, заедно с поръчка към “Дон Арт”, така и на място във всяко едно от нашите ателиета. Ние работим за бърза логистика, безпроблемна комуникация и пълно синхронизиране на нашите услуги - за да се случат нещата възможно най-бързо, удобно и сигурно за крайните ни клиенти.

За всички Ваши допълнителни въпроси, коментари или поръчки - екипите ни остават насреща на тел. 0878 96 96 30, както и на място:

Очакваме Ви!